ALADDIN UTRECHT

ALADDIN UTRECHT Heerlijke Coucous en Tajine gerechten

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 45 beoordelingen
21 sep 2019 om 3:57 Snelle bezorging, goed heet en juiste smaken.
19 sep 2019 om 20:54 Je proeft dat het vers is bereid, service is uitstekend en 1 portie is meer dan genoeg (goed gevuld). 5 sterren zeker verdiend!
17 sep 2019 om 19:15 Excellent! The delivery was super fast and the food was amazing! Super recommended.
12 sep 2019 om 8:20 Voor herhaling vatbaar.
11 sep 2019 om 7:16 Altijd snel klaar, en top service!
10 sep 2019 om 19:50 Top!
25 okt 2016 om 10:33 hadden ons eten besteld om te laten afleveren tussen 18:15 en 18:30 uur eten kwam pas om 19:45 uur aan, lauw en vochtig en heb er over gebeld en ik kon nieuw eten krijgen maar dat zou zeker anderhalf uur gaan duren, wat een schande weg met dit bedrijf
27 jul 2016 om 21:02 Trage communicatie. Bezorging duurde langer dan een uur. Eten was oké. Ik zie dat veel kritische reviews zijn maar blijkbaar wordt er niks mee gedaan. Dus 1 ster.
15 jan 2016 om 8:12 Het was snel bezorg Het was warm en heerlijk Ga zo door ........
28 nov 2015 om 23:59 Eten was lekker en snel bezorgd, helaas alleen wel 2x kroket besteld en er maar één gekregen.
23 sep 2015 om 20:15 Patat en frikandellen ok, burger was ongeveer hetzelfde als de euroknaller van de mac, maar dan voor 5 euro. 1plakje vlees, 1 gram sla, en een letterlijk platgedrukt broodje. NIET kopen.
17 sep 2015 om 19:26 Jammer, ik had een schotel köfte besteld maar kreeg stukjes kip. Wilde hierbij geen friet maar rijst, dit ook duidelijk aangegeven en dan toch friet krijgen. Erg jammer .. ook de soep was niet de soep die ik wilde. Kortom volgende keer ergens anders ete