ALADDIN UTRECHT

ALADDIN UTRECHT Heerlijke Coucous en Tajine gerechten

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 36 beoordelingen
25 okt 2016 om 10:33 hadden ons eten besteld om te laten afleveren tussen 18:15 en 18:30 uur eten kwam pas om 19:45 uur aan, lauw en vochtig en heb er over gebeld en ik kon nieuw eten krijgen maar dat zou zeker anderhalf uur gaan duren, wat een schande weg met dit bedrijf
27 jul 2016 om 21:02 Trage communicatie. Bezorging duurde langer dan een uur. Eten was oké. Ik zie dat veel kritische reviews zijn maar blijkbaar wordt er niks mee gedaan. Dus 1 ster.
15 jan 2016 om 8:12 Het was snel bezorg Het was warm en heerlijk Ga zo door ........
28 nov 2015 om 23:59 Eten was lekker en snel bezorgd, helaas alleen wel 2x kroket besteld en er maar één gekregen.
23 sep 2015 om 20:15 Patat en frikandellen ok, burger was ongeveer hetzelfde als de euroknaller van de mac, maar dan voor 5 euro. 1plakje vlees, 1 gram sla, en een letterlijk platgedrukt broodje. NIET kopen.
17 sep 2015 om 19:26 Jammer, ik had een schotel köfte besteld maar kreeg stukjes kip. Wilde hierbij geen friet maar rijst, dit ook duidelijk aangegeven en dan toch friet krijgen. Erg jammer .. ook de soep was niet de soep die ik wilde. Kortom volgende keer ergens anders ete
31 aug 2015 om 21:55 Eten was niet bezorgd, want blijkbaar was de maandag geen bezorgdag. Werd pas laat duidelijk gemaakt.
25 aug 2015 om 20:34 Eten op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Kapsalon kip had geen kaas, kapsalon shoarma geen kaas en salade. Patatje shoarma dus. Prima te eten, maar beetje slordig. Volgende keer beter. :)
22 mrt 2015 om 22:30 Ik eet vaker in het restaurant, en dan is het eten super! 2e keer dat ik nu heb besteld, en dit viel tegen. Er zat niet zoveel eten in de bakjes zoals je gewoonlijk krijgt bij het bestellen en bij het eten in het restaurent zelf. Vond ik jammer :(
2 mrt 2015 om 8:07 45 minuten eten was goed en lekker
27 jan 2015 om 0:01 Helaas had ik 2 soepen besteld en kreeg er maar 1 dat is wel minder maar verder was het heerlijk!
31 dec 2014 om 1:24 Helemaal perfect het eten is heerlijk